Trend

Welke stijl wordt jouw favoriet? Deze woontrends spot je tijdens Wonen&Co de beurs.

Spiced honey

Dit jaar maken pasteltinten hun comeback in huis, kiezen we voor terracotta en is daar één tint die zich officieel mag kronen tot de trendkleur van 2019: spiced honey! De zonnige en warme, daarmee optimistische, geeltint vormt de perfecte balans tussen hotel chic en de warmte van je eigen huis.

Natuurlijk

& puur

Typeer het als vleugje landelijk of noem het Scandinavisch. Wat je stijl ook is: natuurlijke en pure materialen zorgen meteen voor rust in je interieur. Vaak wordt hierbij een witte basis genomen, zijn hout en bamboe favoriet en haal je ver voor de zomer al het ontspannen strandgevoel in huis.

Mix it up:
stijlen, vormen
en cul
turen

Rond versus vierkant, een souvenir uit Marokko versus een tastbare herinnering uit je jeugd, een rustig kleurenpalet versus een krachtige kleur als eyecatcher. 2019 laat zich omschrijven als het jaar van de contrasten in je interieur. Culturen, vormen en kleuren vloeien samen tot één eigen stijl.

Into the

Jungle

De groentrend is een blijvertje. We halen al jaren de natuur in huis, in 2019 gaan we echter ‘next-level’. Na het plantengroen stomen we door met behang met een statement. En wat voor statement! De trend urban jungle zit niet langer alleen in een (terracotta) pot, de jungle komt ook terug in een wild behangetje aan de muren.

Trends

Dit zeggen de Wonen&Co specialisten over de woontrends

Zet het geluid aan

Zoals dat zo vaak gaat met woontrends is ook 2019 er eentje van de tegenstelling. Natuurlijke, pure en ook duurzame materialen bepalen de inrichting. Tegelijk is daar de rentree van de ‘roaring twenties’. Bijna een eeuw na dato mag het weer uitbundig qua stoffen. Houden we van zacht. En bepalen ook met deze trend pastelachtige tinten de kleuren in huis.

Roaring Twenties

Ronde

vormen

Soms zijn woontrends niet zo ingewikkeld. De rechte hoeken gooien we het huis uit en laten we plaats maken voor een ronde eetkamertafel, een ronde spiegel, een ronde salontafel, een rond vloerkleed, noem het maar op. Het is rond wat de klok slaat in 2019.