Het Café van P en D

Het Café van
P en D

Het Café
van P en D

De “P” staat voor Paulette, de “D” voor Dominiek. Samen vormen de dames Studio P&D. Beide interieurontwerpers hebben de grote eer om op 14 maart het eerste Wonen&Co Café te primeuren. Want hell yeah, Wonen&Co duikt de horeca in! Het Wonen&Co Café is een eigenzinnige plek waar je één op één advies krijgt, aanschuift bij trendpresentaties, workshops volgt en dus een bakkie drinkt. En dit alles compleet in het jasje van Studio P&D. Met veel kleur, grafische elementen en een vleugje art-deco.

Grafische vormen

Op de vraag “willen jullie ons eerste Wonen&Co Café vormgeven?” hoefden Paulette en Dominiek geen seconde na te denken. Diezelfde hell yeah was het antwoord en meteen wisten ze ook:

dit gaan we echt anders dan anders aanpakken. Tijdens de prestigieuze meubelbeurs Imm Cologne in Keulen werden de plannen gesmeed. De dames besloten de focus te leggen op felle kleuren en pasteltinten, de it-kleuren van 2019 en grafische vormen.

Ontdekking

Natuurlijk vallen tijdens de opbouw pas echt de puzzelstukjes in elkaar. Toch zijn de dames nu al trots op de zichtlijnen die ze overal in het Wonen&Co Café hebben weten te creëren. “Waar je ook kijkt, overal zie je gekke vormen met veel doorkijkjes. Het is zo ontworpen dat je graag verder wilt kijken. Het wordt als het ware een ontdekkingstocht”, vertelt Dominiek. Waarna Paulette aanvult: “Zelfs als je niet komt voor een advies, presentatie of workshop, dan nog is het Café één grote ontdekking”.

Boek een tour

Over een ontdekkingstocht gesproken: Paulette en Dominiek komen met nóg een primeur dit jaar. Samen geven de dames rondleidingen voor bezoekers, zogenaamde trendtours. Ze laten de leukste items, trends en stijlen zien.

Ze zijn ook niet te beroerd om nu al een ultieme interieurtip te geven. “Kom met een doel naar de beurs. Bijvoorbeeld een kleur op je wand, een nieuwe bank of vloer. Als je gericht naar de beurs komt, zie je veel meer. Vooral omdat de beurs zo groot is, zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Vergeet niet om foto’s te maken van de items die je mooi vindt”. Om daar glimlachend aan toe te voegen: “En ga natuurlijk mee tijdens de gratis rondleiding”.

Let op: er is slechts beperkt plek.


Partners Wonen&Co Café:

De Jongens Doornbos

Rebel Walls

Style26