Thuis in beeld en geluid

Welke primeurs ga jij ontdekken?

Wonen&Co de beurs maakt een fijner thuis in alle opzichten mogelijk. Naast de nieuwste woontrends staat het ook voor luidkeels meezingen met je favoriete band tijdens het koken, breeduit liggend op de bank bingewatchen en een oldskool plaat leggen op de speler. Onze partner op het gebied van de optimale geluids- en beeldbeleving? Audio Artistiek.

Specialistisch

Met z’n drieën hebben ze bijna een eeuw ervaring en je kunt dan ook wel stellen dat ze wandelende geluidsencyclopedieën zijn. We hebben het over Mark Schraven, Robert Rabbelier en Edwin Laurens van Audio Artistiek. Audio Artistiek is onder hun leiding uitgegroeid tot een speciaalzaak op het gebied van beeld en geluid. Je ontdekt Audio Artistiek in Vries, maar hun reputatie reikt met klanten uit heel Nederland veel verder dan dat.

Beleving

Meer dan in welke sector is muziekweergave en beeld iets wat je moet beleven. Mark: “Mensen hebben vaak niet in de gaten wat ze missen. Totdat ze het bij familie, vrienden of de buren horen of zien”. Dat is ook meteen dat de reden dat de heren voor het vierde jaar op rij hun producten laten zien en horen op Wonen&Co de beurs. Op de stand krijg je een voorproefje van wat anno 2019 onder optimale geluids- en beeldbeleving wordt verstaan. Voordat je mag gaan proeven geeft Mark nu al een sneak peek van hetgeen je straks te wachten staat op de stand van Audio Artistiek.

All-in-one systeem

Primare

“Steeds meer mensen willen een all-in-onesysteem. Aan Primare kun je allerlei apparaten koppelen, zowel analoog als digitaal. Je kunt er mee streamen, je platenspeler op aansluiten en zelfs je computer”.

Platenspeler

Acoustic Signature

“Eén van de meest hoogwaardige draaitafels die uitblinkt in duurzaamheid. De speler heeft een perfecte weergave.

Én de prijs is kwalitatief heel sterk”.

Luidspreker

Fyne Audio

“Deze luidspreker is uniek door al haar technieken. Een opvallend kenmerk is de goede detaillering in het mid en hoog. De vernieuwde baspoort zorgt bovendien voor een optimale laagweergave in de hele kamer”.

LCD en OLED TV

LOEWE

“Een unieke combi van beeld en technische kwaliteit. Elk toestel is voorzien van een soundbar die zorgt voor een uitstekende verstaanbaarheid. Dat is écht uniek in vergelijking met de concurrentie”.